Deze pagina is perfect voor het verbeteren van uw Zoekmachine optimalisatie; You can review titles, keywords and descriptions of all blogs at once.

U kunt het beste een banner bovenaan toevoegen aangezien het een frequente bestemmingspagina is voor nieuwe bezoekers. Dit blok zal niet zichtbaar zijn voor uw bezoekers.

Blog 1 Thumb

Je eigen account en favoriete artikelen.

Hoe win ik tijd en moet ik niet in rij staan bij Fons? Eerste stap is je eigen account aanmaken, dit doe je hier: https://www.best-food.be/web/signup Je kan nu via de zoekbalken je artikelen aanklikken en op het hartje klikken. Dit kan hier raadplegen en aanduiden welke effectief bestellen: https://www.best-food.be/shop/view_my_wishlist Heb je regelmatig dezelfde produkten nodig en je wil niet wachten in de rij of wil bv op een bepaalde dag bv's middags je goederen ophalen? Bestel dan online snel via je verlanglijstje. Wij zetten de goederen klaar, jij betaalt via overschrijving en wij laten weten dat de goederen beschikbaar zijn om af te halen en we kunnen zelfs een tijdstip afspreken. We leggen alles klaar in een karretje en je kan de rij wachtenden passeren, geef Fons een seintje en neem je aankopen mee. Let op ! Deze service is enkel geldig voor online aankopen. Vind je dit allemaal een beetje moeilijk maak dan een afspraak met Jan de computerman op de 2e verdieping via info@dynict.info of 0475860597 en hij zal je op weg helpen!

Blog 1 Thumb

Nieuwe website met nieuwe mogelijkheden

Sinds 2021 hebben we een nieuwe website gelanceerd met meer zoekfunctionaliteit. zoek op categorie, alfabetisch, op prijs, enz. Je kan door de producten gaan en op het hartje klikken en zo artikelen toevoegen aan je favorieten lijstje. Door het verlanglijstje te openen kan je producten toevoegen aan je winkelwagen. Je kan bv je regelmatig terugkerende artikelen toevoegen aan je verlanglijstje en zo snel terug een bestelling plaatsen. Vind je dit alles wat moeilijk neem dan een contact op en dan zullen we een gebruike voor je opzetten en je meest courante artikelen al op je lijstje zetten. Zo kan je snel bv wekelijks of maandelijks bestellen en zetten wij alles voor je klaar! Geen wachttijden dus meer!